Krysta KrystaSåg just Slumdog Millionaire. Ajaj, den är alltså nominerad till 10 Oscars och har redan vunnit fyra Golden Globes (de mest prestigevärda dessutom). Danny Boyle har i mitt tycke lyckats ta det sämsta från USA (Disney-karaktärer), det sämsta från UK (brittisk tråkhumor) och det sämsta från Indien (masala-smetig kärlek) och tryckt ihop det till en förutsägbar sörja. Fotot av Anthony Dod Mantle och vissa barnskådespelare är filmens enda behållningar och det enda som fick mig att inte stänga av efter en halvtimme.

Historien och karaktärerna är så platta och krystade att jag ibland varken vet ut eller in. Jag kan förstå varför filmen var nära att gå direkt till dvd i USA men jag kan i mitt liv inte förstå den nuvarande hypen och att den har blivit så prisbelönad. Visst, vinner den bästa foto på Oscar-galan går jag inte i taket, det är också det enda, skulle den dra hem t.ex. bästa manus baserad på förlaga blir jag förbannad. Har Oscar-akademin ens sett t.ex. The Reader. Går det jämföra nyanserna och karaktärerna i The Reader-manuset med Slumdog Millionaires krystade allt?

Kommentarer
Postat av: Jocke

Lika som bär:Patrik Forsell <> Neil Patrick HarrisLikheten är så slående att man blir mörkrädd.

2009-03-12 @ 13:29:02
Postat av: Jocke

Lika som bär:Patrik Forsell <> Neil Patrick HarrisLikheten är så slående att man blir mörkrädd.

2009-03-13 @ 17:17:29
Postat av: Ivona Tinkle

MEN RAPPORTERA DÅ, din jävla usling!!! Nu är jag lite blidkad med tanke på Bruceskivan osv osv osv, men du får banne mig se till att keep 'em coming om du planerar att fortsätta muta dig ur det här vadet. För Manx är du minsann villig att gå ut och SPRINGA och injicera jävla selleri i armvecken, men så fort jag så mkt som andas om att spendera tjugofem minuter i tv-soffan så blir det genast kalla handen. TOLERERAS ICKET!

2009-04-16 @ 01:14:22
URL: http://www.ingentingatt.se/wp/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0